Productspecificatie

Productnaam
Amandelboterkoek met kersen
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
alcohol, roomboter(MELK), TARWEbloem, suiker, AMANDELEN, kersen, water, cacaopoeder, EI, eiwit, EI-EIwit (gedroogd), glucose-fructosestroop, kersensap, EIpoeder, glucosestroop, bakkerszout, citroenschil, Verdikkingsmiddel(E412, E415), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E341, E535), Aroma(aroma, citroen), citroenvezel, Conserveermiddel(E202, E220(SULFIET), E224(SULFIET)), Emulgator(E412), enzymen(TARWE), Kleurstof(E163), Meelverbeteraar(E300), Natuurlijk Aroma(citroen), TARWEmout, Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Sulfiet, Ei, Gluten, Tarwe, Melk, Noten, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 14 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2065 KJ
Energie KCal 493.22 KCal
Eiwit 6.4 g    
Koolhydraten 34 g    
   - Suikers 20 g    
Vetten 22 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 2.5 g    
Zout 0.24 g